Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Betalingsvoorwaarden

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden waarmee u veilig en snel uw betaling kunt doen. Het is ook mogelijk om handmatig een overboeking te doen naar ons rekeningnummer. Dit kunt u aangeven bij het plaatsen van uw bestelling. Hierna ontvangt u de betalingsdetails. Mocht u vragen hebben over het betalen van uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

iDEAL
Deze betaalmethode is hoofdzakelijk voor onze Nederlandse klanten. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

PayPal
U kunt ook met PayPal betalen bij HijsJob.nl. Bij elke webwinkel die PayPal als betaalmethode accepteert, kunt u eenvoudig betalen door enkel uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. U hoeft niet langer uw bank- of creditcardgegevens keer op keer in te vullen, deze worden veilig door PayPal opgeslagen voor al uw toekomstige betalingen.

Visa / Mastercard
Bij HijsJob.nl accepteren wij ook betalingen met creditcards. U kunt veilig en makkelijk met Visa en Mastercard betalen.

Maestro
Heeft u geen creditcard, maar wel een bankpas met Maestro logo, dan kunt u ook bij ons terecht. Een Maestro betaling is veilig, snel en eenvoudig.

Overboeking
Wilt u liever uw betaling zelf overboeken op het tijdstip wat u het beste uitkomt? Dan is dat ook mogelijk bij HijsJob.nl. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u voor “Overboeking” als betalingsoptie. Daarna krijgt u van ons een e-mail met de betalingsgegevens. Nadat de betaling bij ons is verwerkt (dit kan enkele dagen duren) wordt uw order verwerkt. Omdat alle betalingen op onze webshop vooraf gedaan moeten worden, heeft u uw bestelling dus wat later binnen.
Let hierbij ook op dat het product in de tussen tijd ook uitverkocht kan zijn. Wij reserveren geen producten zolang de betaling nog niet is ontvangen. 

Bankgegevens HijsJob.nl
IBAN nr:      NL10 RABO 017.49.84.480
BIC Code:   RABONL2U

 Als er problemen zijn met uw betaling kunt u even e-mailen naar info@hijsjob.nl 

Voor onze betalingen gebruiken wij MultiSafepay en PayPal.