Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Hefmagneten

Permanente hefmagneten, ook BUX hefmagneten. Diverse werklasten. Beste prijs en kwaliteit

Hefmagneten met de beste prijs en kwaliteit

Nergens vindt u hefmagneten goedkoper dan bij Hijsjob. Vindt u toch ergens anders een goedkope hefmagneet die de prijs van Hijsjob verslaat dan wordt de prijs dirct aangepast. Of het nu gaat om hefmagneten met certificaat of zonder EKH certificering, bij hijsjob weet u dat u altijd goedkoper uit bent. Vergelijk gerust de prijzen met andere leveranciers van hefmagneten, Hijsjob is zeker van zijn zaak, net zo zeker als u kunt zijn van de kwaliteit en veiligheid van de geleverde hefmagneten.

Elektrische accu hefmagneten

 


 

 

 


De elektrische hefmagneten zijn ontwikkeld voor het tillen en verplaatsen van metalen lasten tot 5000kg. Met de 12 volt accu heeft u een constante stroomvoorziening voor 8 uur lang bij maximaal 50% ED. De elektrische hefmagneten worden standaard geleverd met een infrarood afstandbediening met een bereik van maximaal 4,5 meter.

 

Hefmagneten van 100 Kg tot 5 Ton

 

Voor elke hijs klus een hefmagneet op maat, dat vindt u bij Hijsjob. Zoekt u een hefmagneet voor kleinere werklasten van 100, 300 of 600 kilogram of voor zwaardere werklasten tot 5 ton? U vindt het hier bij Hijsjob.nl. Alle hefmagneten zijn geschikt voor vlakke en ronde materialen. 

 


Kwaliteit en snelle levering

 

Geen concessies aan kwaliteit, dat is de filosofie bij Hijsjob. Alle hefmagneten van Hijsjob voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen en wettelijke eisen. Alle hefmagneten hebben een tweepolige constructie volgens de nieuwste technologie en de veiligheidsmarge is hoog (1:3).

 

Maar kwaliteit hoeft niet meer duur te zijn. Online bestellen, een hoge efficiëntie en een grote voorraad zorgen ervoor dat u nu echt goedkope hefmagneten kunt bestellen zonder lande levertijden. Hijsjob.nl levert uw bestelling direct uit.