Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

BUX Accu Hefmagneten

BUX Accu Hefmagneten

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)


Permanente hefmagneten, laagste prijzen

Hijsjob levert permanente hefmagneten tegen de laagst mogelijke prijzen. Wij leveren hefmagneten in werklasten van 100 Kg tot 2 Ton. Alle permanente hefmagneten zijn geschikt voor ronde en vlakke oppervlakken. Als extra pluspunt kan de compacte uitvoering en het lage eigen gewicht genoemd worden waardoor deze hefmagneet makkelijk in het gebruik is.

 


Walmag hefmagneten

Alle vele tientallen jaren is Walmag een toonaangevende fabrikant van hefmagneten. Hijsjob.be levert deze hoogwaardige hefmagneten in alle tonnages van 125 Kg tot 3.000 Kg. Op verzoek leveren wij een attest bij uw bestelling. Door onze hoge verkoopvolumes en online bestelproces leveren wij BUX magneten tegen de laagste prijzen in de markt.

 


Direct online uw hefmagneet bestellen

Hijsjob zorgt voor een zo makkelijk mogelijke bestelprocedure. vandaag de dag betekent dat natuurlijk een online aankoopomgeving waarbij u na een eenmalige registratie met enkele muisklikken uw bestellingen kunt doen. Wij leveren de door u bestelde hefmagneet direct uit, voor 12.00 besteld, morgen in huis, dat is onze insteek.