Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Hijskettingen

Hijskettingen en kettingwerken Grade 100
Hijskettingen met Laagste Prijs Garantie
Zoekt u goedkope hijskettingen en kettingwerken dan heeft u bij Hijsjob.nl de zekerheid van de laagste prijs. Of het nu gaat om een kettingleng, twee sprong ketting of vier sprong ketting, Hijsjob heeft het allemaal.


Uw hijsketting met kwaliteitsgarantie
Alle geleverde hijskettingen en kettingwerken zijn Grade 100 en voldoen aan NEN-EN 1677 en EN 818. Het spreekt voor zich dat elke hijsketting volledig beantwoordt aan de hiervoor wettelijk gestelde eisen wat betreft veiligheid. Bij Hijsjob zijn de prijzen dan wel lager dan elders, maar de kwaliteit van elke hijsketting is gewaarborgd. Desgewenst leveren wij u een EKH certificaat.


Kies uw eigen maat en tonnage
Hijsjob.nl levert u een hijsketting op maat van uw behoefte. Met tonnages variërend van 1,4 ton tot 10 ton en werklengten van 1 tot 8 meter kunt u elke hijsklus aan. Stel uw eigen kettingwerk samen met veiligheidshaak, klephaak, inkorthaak of veiligheidsschalm. De keuze is aan u!


Grade 80 vs. Grade 100
Kettingsamenstellen leveren wij hoofdzakelijk uit in Grade 100 materialen. Grade 100 componenten hebben een hogere werklast als Grade 80 maar met dezelfde afmetingen. Materialen zijn gewoon van een betere staalsoort gemaakt. Groot voordeel is een lager eigen gewicht ten opzichte van wat je er mee mag hijsen. Het programma van HijsJob.nl is makkelijk visueel te herkennen; Blauw is Grade 100 en de gele componenten zijn Grade 80. Voor op de werkvloer heel duidelijk herkenbaar. Grade 80 producten zijn uitlopend.