Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Hoogwaardige Sluitingen

Hoogwaardige sluitingen voor lasten van 500 Kg tot 55 Ton.


H-sluitingen van sterk tot oersterk

Hijsjob.nl levert H sluitingen of Harpsluitingen in allerlei maten en werklasten. U kunt een keuze maken uit 16 verschillende sterkten, variërend van 500 Kilogram tot 55 Ton. Wilt u een Harpsluiting uitgevoerd in moerbout of in borstbout? U zegt het maar. Maak uw keuze en Hijsjob levert u elk gewenst aantal H-sluitingen direct uit voorraad.

 

Ook GreenPin sluitingen

Hoogwaardige GreenPin sluitingen voor de scherpst mogelijke prijzen vindt u hier in alle tonnages en maten. Hijsjob levert GreenPin shackles in borstbouten en borstmoeren. Ook leveren wij voor welhaast alle GreenPin sluitingen op verzoek een EKH certificaat.


Alle Harpsluitingen met Laagste Prijs Garantie

Nergens kunt u voordeliger H-sluitingen kopen dan bij Hijsjob.nl, en dat is geen loze belofte. Vindt u ergens een goedkopere aanbieding in H-sluitingen dan past Hijsjob.nl direct de prijs op dat niveau aan. Wat de kwaliteit betreft hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle harpsluitingen van Hijsjob.nl voldoen aan de wettelijke eisen en normen.


Bestel uw H sluiting snel en eenvoudig online

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met een paar klikken heeft u uw H-sluitingen besteld en voor u het weet liggen zij bij u in het magazijn of worden afgeleverd op uw gewenste werkplek. Hijsjob.nl werkt snel en efficiënt en daarom bent u nergens goedkoper en sneller uit dan hier.