Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Kwaliteit

Kwaliteit

Hijs- en hefmiddelen zijn er in vele soorten en variaties. Allerbelangrijkste voor HijsJob is dat wij  kwalitatieve veilige producten leveren. Producten die minimaal de eigenschappen bezitten zoals ze (wettelijk) voorgeschreven zijn. Hier doet HijsJob ABSOLUUT geen concessies in.

Wij hebben al onze  leveranciers zorgvuldig beoordeeld wat betreft leverbetrouwbaarheid, werkomstandigheden, kwaliteit en prijs.  Bij binnenkomst van de goederen worden deze periodiek onderworpen aan een visuele inspectie en vervolgens beproefd op onze gekalibreerde trekbanken en/of dynamisch belast. Door onze jarenlange ervaring (> 30 jaar) in de hijsmiddelen branche hebben wij een hele goede visie wat er te koop is en tegen welke prijs.

Hierdoor staan wij voor de volle 100% achter onze producten. Door onze eigen reparatie afdeling zijn wij alleen maar gebaat bij kwalitatieve producten (Immers, deze komen zo weinig mogelijk retour).

HijsJob is een onderdeel van Mitari Hijstechniek BV. Alle keuringen c.q. kwaliteitseisen zijn (minimaal) gelijk aan EKH-voorschriften.

Bovenstaande argumenten waarborgen u als klant dat u bij aanschaf, gebruik en onderhoud van onze hijsmiddelen veilig gebruik verzekerd is. Mocht u er prijs op stellen willen wij u graag een en ander toelichten.

Heel belangrijk is dat de gebruiker er vanuit kan gaan dat het middel aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoet. Dat het conform de Machinerichtlijn is geproduceerd, dat het traceerbaar is naar de bron. Dat er geen inferieure materialen zijn gebruikt en dat het ontwerp en de sterkte berekeningen correct zijn.

Alle producten kunnen op verzoek van opdrachtgever tegen betaling voorzien worden van een EKH certificaat. HijsJob garandeert dat alle producten voldoen aan wettelijke gestelde eisen. Het certificaatnummer correspondeert met de certificaatnummers welke op het product zijn gedrukt en/of gegraveerd en/of ingeslagen zijn.

In onze webshops vindt u uitgebreide achtergrond informatie over de producten van HijsJob.nl. Ondanks ons streven u zo goed mogelijk voor te lichten, zullen er altijd vragen blijven. Door een e-mail te sturen naar HijsJob zullen wij uw vraag zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.