Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Retourneren

Retourbeleid

HijsJob wil uiteraard dat u tevreden bent met de artikelen die u bij ons koopt. We willen alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit aanbieden en we hopen dat u deze producten ook zult waarderen. Er kan echter een reden zijn om uw gekochte product terug te sturen. Mocht u niet tevreden zijn met een artikel, dan kunt u binnen 30 dagen na aflevering, de bestelling/product retour sturen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. 

De volgende stappen moet u ondernemen;

 1. Controleer je bestelling of deze nog in originele staat is.
  1.  Alleen in originele staat en verpakking (ongebruikt) wordt een retour geaccepteerd.
  2. Incomplete producten worden niet retour geaccepteerd.
 2. Download het retourformulier. Dit formulier is te vinden bij de retourneren pagina.
 3. Vraag binnen 14 dagen na ontvangst voor uw order een RMA-nummer aan via klantenservice@hijsjob.nl.
 4. Vul het retourformulier compleet in en stuur deze naar klantenservice@hijsjob.nl.
 5. Voeg de (kopie) pakbon of (kopie) factuur en het retourformulier bij uw bestelling die u retour wilt zenden.
 6. Op de retourzending/doos dient duidelijk het RMA-nummer vermeld te staan.
 7. Verzenden van het pakket.

Hijsjob
de Maas 40
5684 PL Best

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking, ongebruikt wordt teruggestuurd.
De pakbon of de factuur dient mee retour gestuurd te worden in de verpakking. Producten die speciaal besteld zijn op klantspecificaties worden niet retour genomen. Certificaat kosten & verzendkosten worden niet gecrediteerd. 

Samengestelde producten (bv. ketting 2-sprongen, kettingtakels, etc.) & Terrier klemmen worden wel retour genomen maar hier is wel een strafkorting (20%) op van toepassing.

Let op!

Speciaal bestelde producten worden niet retour geaccepteerd.
Certificaat kosten & verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Bij een storing aan een dommekracht, hand-en rateltakel, elektrische takel lier graag zo volledig mogelijk de klacht omschrijven. En alle bijbehorende onderdelen zoals
bedieningskabel, voedingskabel en bedieningshendel mee retour sturen. Niet complete producten nemen wij helaas niet in behandeling.

Samengestelde producten (bv. ketting 2-sprongen, kettingtakels, etc.) & Terrier klemmen worden wel retour genomen maar hier is wel een strafkorting (20%) op van toepassing. Voor meer informatie wordt verwezen naar onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer uw retourzending door ons is ontvangen en de inspectie/controle hebben afgerond, starten wij procedure voor de terugbetaling.

Retour adres:        

De Maas 40, 
5684 PL Best, 
Industrieterrein Breeven
Nederland