Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Takels

Van handkettingtakel tot elektrische takel en van rateltakel tot staaldraadtakel. U vindt hier al onze takels, loopkatten, bouwlieren, maar ook balkenklemmen en veerbalancers.

                       
      loopkatten htp en htg en elektrische loopkat       balkenklem, goedkope balkenklemmen       kettingtakels
                       
      Loopkatten
         Balkenklemmen
         Kettingtakels
                       
      rateltakels met overlastbeveiliging       staaldraad takels       takels bouwlieren
                       
      Rateltakels
      Staaldraadtakels
      Elektrische
bouwlieren 230V
                       
      takels kettingtakels                
                       
      Elektrische
kettingtakels
230 Volt
 
      Elektrische
kettingtakels
400 Volt
      Veerbalancers
                       


Handtakels, rateltakels en elektrische takels voor de laagste prijzen

Zoekt u een goedkope handtakel of rateltakel? Of een elektrische takel voor de absoluut laagste prijs? Dan bent u hier bij Hijsjob op het juiste adres. Maar goedkoop is 1 ding, de kwaliteit is natuurlijk minstens zo belangrijk. Wees gerust, alle handtakels, rateltakels en elektrische takels van Hijsjob.nl voldoen aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsnormen en als u wilt kunt u daar een EKH certificaat bij bestellen.


Loopkatten en balkenklemmen, goedkoper vindt u ze nergens

Wat voor de takels en alle andere producten van Hijsjob geldt is ook van toepassing op de loopkatten en balkenklemmen die Hijsjob levert. Loopkatten met een tonnage van 500 Kg tot 5 ton en balkenklemmen van 1 tot 10 ton werklast van een prima kwaliteit, maar wel tegen de absoluut laagste prijzen.


Alle takels, loopkatten en balkenklemmen op maat en direct leverbaar

Hijsjob.nl levert alle handtakels, elektrische takels en rateltakels naar gelang uw takelbehoefte. Maak een keuze uit verschillende werklasten en tonnages. Datzelfde geldt voor loopkatten en balkenklemmen. Kies de loopkat of balkenklem voor uw hijsbehoefte en wij leveren u die direct uit voorraad. Als optie kunt u een EKH certificering bij uw levering ontvangen.


Betreffende elektrotakels:

Als er op de locatie een mogelijkheid is waar men 400 Volt beschikbaar is dan prefereert altijd de 400Volt takels. Wordt er veel op locatie gewerkt of als er geen 400 volt beschikbaar is dan is het raadzaam om een 230Volt elektrotakel aan te schaffen. De inschakelduur van 400V takels ligt namelijk veel hoger dan 230V takels.