Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Valbeveiliging

Voor het veilig werken op hoogte vindt u hier alles op het gebied van valbeveiliging. Van veiligheidsharnassen tot veiligheidshaken en lijnen. Beste prijs en kwaliteit.

             
       

Harnasgordels

   

Veiligheidslijnen

   

Valblokken

             
       
Veiligheidshaken     Valbeveiliging Sets     Driepoot / Multisafeway
             
       
Ankerpunten     Opbergtassen     Diversen valbeveiliging
             

Grote keuze valbeveiliging

Hijsjob biedt een ruime keuze aan producten voor valbeveiliging. Veiligheidsharnassen of harnasgordels, valblokken of valstopbeveiligingen, veiligheidslijnen en haken en nog een heel assortiment diverse valbeveiligingsproducten zoals leeflijnen, rugpads en verankeringspunten. Valbeveiliging is en blijft een kwestie van goede materialen en doordacht handelen. Heeft u vragen over valbeveiliging, stel ze gerust aan onze specialisten.

 

Goede valbeveiliging hoeft niet duur te zijn

Kwaliteit en een lage prijs, gaat dat samen? Ja, dat kan zeker. Aan kwaliteit boeten wij nooit in, maar dat wil niet zeggen dat goede valbeveiliging altijd duur moet zijn. Hijsjob kan de laagste prijzen in kwalitatieve valbeveiliging bieden door een uitgekiend inkoopproces, een efficiënte online bestelomgeving en grote volumes door het internationale karakter van het bedrijf. U plukt daar de vruchten van.

 

Direct leverbaar

Welhaast alle producten uit ons assortiment valbeveiliging zijn direct leverbaar. Dat wil zeggen dat bestellingen voor 12.00 de volgende werkdag al bij u binnen zijn. Het online bestel proces is zo eenvoudig mogelijk zodat u met enkele klikken uw bestelling kunt doorgeven. Bent u een nieuwe klant, dan kunt u zich eenvoudig registreren.