Mijn winkelwagen

0 item(s) - € 0,00

Privacyverklaring

Privacy gegevensverklaring

Per 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Hijsjob, gevestigd aan de Maas 40 5684 PL Best, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Hijsjob
De Maas 40
5684 PL Best
Nederland
KVK 17066248
BTW NL811926175B01

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier van gegevensverzameling. De gegevens die wij verzamelen worden opgeslagen volgens de richtlijnen van de Europese Economische Ruimte (EER).

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hijsjob verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Bankrekeningnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een webshopaccount op onze website aan te maken en of in correspondentie en telefonisch contact
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende webpagina’s
  • Internetbrowser en apparaat type (smartphone, tablet, laptop of pc)

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • Hijsjob verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Het afhandelen van uw bestelling
  • Het afhandelen van de betaling
  • Verzenden van onze digitale nieuwsbrief
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Hijsjob analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Hijsjob bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de activiteiten en doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Tenzij op grond van een wettelijke regeling, het recht een langere bewaarperiode voorschrijft. Over het algemeen worden uw persoonsgegevens net zo lang bewaart als u uw webshopaccount aanhoudt.

Gegevenswerking met derde partijen

Hijsjob deelt uw persoonsgegevens met verschillende bedrijven omdat dit noodzakelijk is voor een correcte uitvoering van de overeenkomst(en) en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw persoonsgegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. De manier van gegevensverwerking geschied volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

  • Wij werken onder andere met;
  • DHL (Pakketbezorger)
  • Speedliner (pakketbezorger)
  • Byte (Onze webshop wordt gehost bij Byte. De gegevens, welke u zelf aan ons verstrekt zijn nodig voor het afronden van een bestellingen, worden opgeslagen op de server van Byte)
  • YourMailingListProvider/MailChimp (Versturen van digitale nieuwsbrieven, 1 keer per maand)
  • MultiSafePay (Voor het verwerken van betalingen)
  • PayPal (Voor het verwerken van betalingen)
  • Feedback Company (Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, krijgt u de mogelijkheid om Hijsjob te beoordelen. U heeft de mogelijkheid om bij Feedback Company om met uw naam of anoniem Hijsjob te beoordelen.)

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Hijsjob.be gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Hijsjob.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Klik hier voor meer informatie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies

 Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hieronder een overzicht:

Statistiek cookies

  • Cookie: Google Analytics
    • Naam: _ga
      • Functie: Analytische cookie die websitebezoeken meet
      • Bewaartermijn: 2 jaar
  • Naam: _gid
    • Functie: Analytische cookie die websitebezoeken registreert
    • Bewaartermijn: 1 dag
  • Naam: _gat_
    • Functie: Analytische cookie registreert informatie over de kwaliteit en effectiviteit van de website en wordt gebruikt voor vertoning van relevante advertenties

Marketing

  • Bing
    • Naam: _uetsid
      • Functie: Klikbaarheid verhogen van specifieke advertenties
      • Bewaartijd 1 dag
  • Naam: MUID, MUIDB
    • Functie: Analytische cookie die data meet en registreert en linkt aan het gedrag van de websitebezoekers op onze website
    • Bewaartijd: 2 jaar
    • Doubleclick
      • Naam: _IDE
        • Functie: Klikbaarheid verhogen van specifieke advertenties
        • Bewaartijd: 13 maanden
        • AddThis
          • Naam: __atuvc
            • Functie: Om de inhoud van de webpagina te delen op diverse Social Media platformen.
            • Bewaartijd: 2 jaar
  • Naam: __atuvs
    • Functie: De websitebezoeker kan de inhoud van de webpagina delen op diverse Social Media platformen.
    • Bewaartijd: 30 minuten

Chat cookie

  • Zopim
    • Naam: _zlcmid
      • Functie: Versleuteld webverkeer t.b.v. het chatprogramma Zopim
      • Bewaartermijn: 1 jaar
  • Naam: _cfduid
    • Functie: Versleuteld webverkeer t.b.v. het chatprogramma Zopim
    • Bewaartermijn: 1,5 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Voor het aanvragen van een verwijdering van uw persoongegevens, dient u contact op te nemen met privacy@hijsjob.be. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander persoon, of een door u genoemde organisatie te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar privacy@hijsjob.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Hijsjob zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Hijsjob wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Hijsjob neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@hijsjob.be. Hijsjob heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (hijsjob.be) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (128.199.33.186); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.