Bekijk onze nieuwe handlieren en katrollen van Gebuwin

Met trots kunnen we mededelen dat we ons assortiment hebben uitgebreid. We hebben nu ook de handlieren en katrollen van Gebuwin in ons assortiment. Gebuwin, een gerenommeerd merk in de sector, onderscheidt zich door hun kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Bekijk onze nieuwe handlieren en katrollen van Gebuwin

Toepassingen van Handlieren

Handlieren dienen verschillende doelen en bieden oplossingen voor diverse situaties. Over het algemeen worden ze gebruikt als back-up systeem in gevallen van stroomuitval of wanneer een laagfrequent gebruik een kosteneffectieve investering vereist. Bovendien zijn handlieren ideaal voor het verplaatsen van lasten op afgelegen locaties waar elektriciteit niet beschikbaar is. Deze veelzijdigheid maakt handlieren essentiële tools in diverse sectoren, waaronder de bouw, industrie, scheepvaart en meer.

Gebuwin Handlieren: Een Overzicht

Gebuwin heeft haar assortiment versterkt met handlieren die voldoen aan uiteenlopende behoeften. Er zijn twee belangrijke soorten overbrengingen beschikbaar: wormwielen en tandwielen. De keuze tussen deze twee is afhankelijk van de specifieke vereisten van de toepassing.

1. Wormwielen

Gebuwin biedt handlieren met wormwielen, die bekend staan om hun uitstekende precisie en stabiliteit. Binnen dit assortiment introduceert het merk ook de RVS316 lier, een industriële variant ontworpen voor veeleisende omgevingen. Het gebruik van roestvrij staal (RVS316) zorgt voor corrosiebestendigheid en duurzaamheid, waardoor deze lieren geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

2. Tandwielen

De tandwiel handlieren van Gebuwin bieden een andere benadering, waarbij kracht en snelheid hand in hand gaan. Met verschillende werklasten tussen 150 kg en 7500 kg zijn er handlieren beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen.

Katrollen: Gietijzer en Roestvrij Staal

Naast handlieren heeft Gebuwin ook een assortiment katrollen geïntroduceerd om het hijsen nog efficiënter te maken. Deze zijn beschikbaar in gietijzer en roestvrij staal, waardoor klanten de keuze hebben op basis van de omgevingsfactoren en specifieke eisen van hun projecten.

Tips & Tricks voor Gebruik en Onderhoud

Om de levensduur van handlieren en katrollen te optimaliseren, zijn hier enkele handige tips:

  • Smering: Regelmatige smering van bewegende onderdelen vermindert wrijving en slijtage. Gebruik de aanbevolen smeermiddelen volgens de instructies van de fabrikant.
  • Inspectie: Voer regelmatig inspecties uit om eventuele slijtage, beschadigingen of vervormingen te identificeren. Vervang versleten onderdelen onmiddellijk om de veiligheid te waarborgen.
  • Juiste belasting: Overschrijd nooit de opgegeven werklast van de handlieren en katrollen. Dit voorkomt overmatige slijtage en verlengt de levensduur van de apparatuur.
  • Opslag: Bewaar handlieren en katrollen op een droge plaats om roestvorming te voorkomen. Bescherm ze tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden.
  • Training: Zorg ervoor dat operators getraind zijn in het juiste gebruik van de apparatuur. Dit minimaliseert het risico op ongelukken en verlengt de levensduur van de apparaten.

Voor iedereen de juiste lier

Gebuwin's nieuwe handlieren en katrollen zijn er in diverse soorten en maten. Of het nu gaat om het hijsen van lasten op afgelegen locaties of als back-up systeem tijdens stroomuitval, deze producten bieden de oplossing. Met diverse werklasten, materiaalsoorten en overbrengingstypes heeft Gebuwin een breed scala aan opties. Zo kan er aan de specifieke eisen van elke klant worden voldaan.

Investeer in Gebuwin handlieren en katrollen voor een efficiënte, veilige en duurzame hijstoepassing.

Bekijk het assortiment en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Gerelateerde producten