Ontdek het gemak van certificeren

Wil jij ook kosten besparen, bij ongevallen verzekerd zijn, met gemak je keuringen inplannen en gratis toegang tot ons online certificatensysteem? Dit zijn de grote voordelen van certificeren. Hoe je van deze voordelen kan profiteren? We vertellen je er graag meer over!

Ontdek het gemak van certificeren

De voordelen van certificeren

  • Kostenbesparing op keuringen
  • Bij ongevallen altijd verzekerd
  • Geen problemen meer bij inspecties
  • Makkelijker inplannen van herkeuringen
  • Gratis toegang tot het digitale certificaten platform


Het gemak van een certificaat

Certificaten koop je bij een enkel product voor € 3,50 extra. Met een geldig certificaat ben je bij ongevallen altijd verzekerd. Wij adviseren dan ook om al je hijsmiddelen en andere apparatuur te laten certificeren en om ze op tijd te laten herkeuren, voor de veiligheid van de gebruiker(s). Keuringen met certificering zijn doorgaans voordeliger dan keuringen voor producten zonder certificering. Zo kunnen wij gemakkelijk de historie inzien van een product met certificaat en verloopt ook het inplan proces van een keuring des te sneller.

Online platform

Via onze moederonderneming Mitari bieden wij een online service aan. Deze service is gratis beschikbaar voor alle klanten. Van elk gecertificeerd apparaat vind je het werktuignummer, de locatie waar het onderhoud moet plaatsvinden, of er gebreken zijn geconstateerd (de risicoklasse), de termijn voor de volgende keuring, keuringsdatum en je kunt het laatste keuringsrapport bekijken. Dat laatste komt bijvoorbeeld van pas bij inspecties en verzekeringskwesties.

Gratis digitaal overzicht van al je certificaten

Met toegang tot de online service heb je al jouw certificaten in een handig overzicht bij elkaar. Zo beschik je altijd over de meest actuele status van elk apparaat dat door ons is gecertificeerd. Dit overzicht is beschikbaar op zowel desktop als tablet en mobiel. Het programma biedt ook mogelijkheden om zelf documenten toe te voegen, zoals elektrische schema’s. Tevens is het mogelijk om facturen toe te voegen, zodat jouw kosten te allen tijde inzichtelijk zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer bij onze klantenservice.