Revolutionaire hijsogen voor sneller en efficiëntere installatie

Als het op hijsklussen aankomt, is snelheid en efficiëntie van cruciaal belang. Niemand heeft tijd te verspillen aan het gedoe van het monteren van conventionele hijsogen. Daarom introduceren we met trots twee nieuwe producten in het assortiment: de RVS Quick lift draaibaar en kantelbaar hijsoog en de Gradup Quick lift draaibaar en kantelbaar hijsoog. Deze innovatieve producten zijn ontworpen om de installatie van hijsogen te versnellen en gemakkelijker te maken.

Revolutionaire hijsogen voor sneller en efficiëntere installatie

Quick lift QL.DSR

De QL.DSR, ook bekend als de Quick Lift Ring (QLR), is een waar staaltje van efficiëntie en gebruiksgemak. Het is de ultieme oplossing voor hijsklussen die vragen om razendsnelle montage. Met een simpele druk op de knop klikt dit draaibare hijsoog moeiteloos in het schroefgat. Er kan afscheid genomen worden van het tijdrovende karwei van het vastdraaien van standaard hijsogen, want met de QL.DSR wordt er maar liefst tot 80% van kostbare tijd bespaart.

De geavanceerde wartel zorgt voor een nauwkeurige uitlijning met de last, waardoor elke hijsklus een fluitje van een cent wordt. Wat de QL.DSR echt onderscheidt, is zijn zuiver mechanische werking - geen gedoe met ingewikkeld onderhoud. Het is ontworpen voor gebruiksgemak en tijdsbesparing, zodat er geconcentreerd kan worden op het klaren van de klus.

Deze Quick lift hijsogen zijn beschikbaar in Gradeup & RVS in de maten M8 tot en met M30.

Voordelen

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Nauwkeurige uitlijning
  • Zuiver mechanische werking
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

Snelheid in installatie

Met de RVS SS.QL.DSR en de QL.DSR worden hijswerkzaamheden naar een hoger niveau getild. Maak vandaag nog de overstap naar deze innovatieve hijsogen van Codipro en ontdek hoe snel en efficiënt hijswerkzaamheden kunnen zijn.

Waar te koop?

De RVS SS.QL.DSR en de QL.DSR zijn nu verkrijgbaar bij Hijsjob. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog de nieuwe hijsogen!

Gerelateerde producten